Курс по изработка на сайтове в София - 3D Web Design $100 - $10000
Ное
16

Курс по изработка на сайтове в София

(332 гласа, оценка 4.90 от 5)


Практически курс по изработка на уеб сайтове с WordPress и Joomla в София

Курс по изработка на уеб сайтове в София

3D Уеб дизайн провежда курс по уеб дизайн в град София - IT курс за професионална квалификация на който ще се научите да изработвате уеб сайтове с най-популярните в света CMS системи - WordPress и Joomla!

Кога ще стартира следващия уебдизайн курс през 2021 година? Възможностите за провеждане на обучението са две:

1. Курс за един човек. Провеждане на индивидуално обучение на един човек - цена за провеждане на курса по пълната програма: 375 лв (15 учебни часа по 25 лв). При нужда от провеждане на индивидуално обучение само по избрани теми за желан от вас брой часове: цена 30 лв на учебен час (1 учебен час e 60 минути).

2. Курс за група от минимум 5 човека. Ако желаете да участвате в нова група, можете да се запишете за курса от бутона поръчай отдолу. Ще запишем данните ви и при набрани 5 курсиста ще ви изпратим информация за датите на провеждане.

Защо ще ви е полезен курса ни?

Ако работата ви е в бранш с ниско заплащане и сте чували че заплатите на уеб дизайнерите които изработват уебсайтове стартират от 1000 лв месечно, вероятно сте си мечтали и вие да получавате 1200, 1500 или 2000 лева заплата на месец. Ако искате да вдигнете стандарта си на живот и да станете уеб дизайнери, но имате слаби или никакви познания, то нашите компютърни курсове са за Вас!

За тези които сериозно искат да станат уеб дизайнери: Възможност за започване на работа като стажанти в 3D Уеб дизайн! Търсим един стажант уеб дизайнер за работа.

За кого е предназначен курса:

Курсът е Практически и Експресен и е предназначен за начинаещи - за хора, които имат малки или никакви познания в Интернет технологиите, но искат да се научат максимално бързо да правят уеб сайтове ефективно.

За кого са тези курсове за професионална квалификация:

Курсът е подходящ за хора, които имат малък или нямат никакъв опит с web design и web development обучения, но желаят да поставят основите за по-нататъшното си професионално развитие. Някакъв опит с програмиране и разработка на уеб сайтове би бил предимство за вас, но не е задължителен. Приемаме за записване както възрастни, така и юноши и студенти.

Какво ще научат курсистите на нашето компютърно обучение:

  • Ще научите основните понятия в интернет, как и откъде се регистрира домейн, как (и откъде) се купува и организира хостинг план и допълнителни хостинг услуги.
  • Как работят уеб технологиите, уеб сървърите и браузърите.
  • Ще разберете основите на технологиите на уеб страниците: HTML, JavaScript, CSS, ще започнете да учите всеки един от тези програмни езици.
  • Ще се научите да работите с най-популярните инструменти на уеб дизайнерите - десктоп софтуер, онлайн инструменти, кои плъгини за браузери ще са ви необходими при вашата професионална работа.
  • Ще се научите как да работите с най-популярният контролен панел за управление на хостинг акаунти - Cpanel.
  • Как да качите уеб сайт в Интернет (домейн, хостинг, настройки, качване на файловете на сайта на сървъра).
  • Ще се научите как да работите с двете най-популярни CMS системи в света: WordPress и Joomla и как да създавате професионални сайтове с тях – инсталиране и настройка на системите, приложения и темплейти за тях.
  • Ще разберете какви са видовете мобилни версии на уеб сайтове и кой е най-модерният вид, наложил се през годините.
  • Ще разберете как уеб дизайн фирмите изработват сайтовете на клиентите си - най-бързите и ефективни начини за създаване на професионални уеб сайтове.
  • Ще научите тънкостите: как бързо да вдигнете бързодействието (скоростта на зареждане) на един сайт, как да организирате структурата му за максимална успеваемост и как да го запълните със съдържание.
  • Ще научите какво съдържание се котира в интернет и кое не, как да пишете текстовете, така че сайта да се класира добре в търсачките (SEO) и кои са най-важните неща за да класирате сайта си по-високо в Google.
  • Ще се научите как Бързо да изработвате съвременни уеб сайтове с мобилна версия. На финала на курса ще можете за под ДВА работни часа да създадете Професионален уеб сайт.
  • Успешно завършилите обучението получават сертификат.

Дати на провеждане, продължителност и формат на курса:

  • Формат: Стандартен курс с презентации и практическо извършване на всяка от точките (прочетете бонусите отдолу).
  • Обучение на малки групи (минимален брой 6 човека, максимален брой 12 човека). Това ни позволява да обърнем повече персонално внимание на всеки курсист.
  • Продължителност: 6 занятия, 15 учебни часа, по два и половина часа на ден в работни дни, ДВА пъти седмично: вторник и четвъртък.
  • Часове на провеждане: От 17, 17:30, 18 или 18:30 часа.
  • Дата за начало на следващото издание: ...
  • Дати на курса: ...

Място на провеждане в София:

Офис на 3Д Уеб Дизайн ЕООД - в центъра на град София, ул. Панайот Волов 25, офис 2 (на около 500 метра от кръстовището на бул. Левски и бул. Дондуков, близо до болница ИСУЛ).

Цена на курса: 140 лв. За групи от трима или повече човека - цена 120 лв на човек.

Програма на курса:

  1. Интернет, хостинг и домейни, основни понятия. Откъде да купим хостинг и домейн и как да разберем какъв точно ни е необходим.
  2. Уеб технологии, уеб сървъри и браузъри.
  3. HTML, JavaScript и CSS. Как да започнете да ги учите - полезни ръководства и ресурси.
  4. Инструментите на уеб дизайнерите: софтуер, онлайн инструменти, плъгини за браузери, тестери.
  5. Cpanel и как се работи с него. Инсталиране на CMS системи през Cpanel.
  6. Настройка на домейн и хостинг. Работа с FTP клиента FileZilla и ръчно качване на сайт в интернет.
  7. Запознаване с двете най-популярни CMS системи в света: WordPress и Joomla, техните предимства, приложение и недостатъци.
  8. WordPress: инсталация и настройка, публикации, страници и категории. Теми за WordPress и модификации по тях.
  9. Инсталиране и употреба на WordPress теми, плъгини, widget-и. Обновяване на WordPress, плъгините и темплейтите му.
  10. Регистрация на потребители във WordPress и промяна на потребителските им данни и нивото им на достъп.
  11. SEO Оптимизация на WordPress – плъгини, настройка на SEO URL, добавяне на sitemap, OnPage оптимизация - на ниво страница и на ниво сайт. Трикове за максимална оптимизация на бързодействието на Уърдпрес.
  12. Joomla: инсталация, настройка и структура: статии, категории и менюта. Темплейти за Joomla! и модификации по тях.
  13. Инсталиране и употреба на темплейти, плъгини, модули и компоненти за Джумла. Обновяване на Joomla!, на плъгините и модулите й.
  14. Регистрация на потребители в Джумла, промяна на потребителски данни, настройка на нивото на достъп.
  15. SEO Оптимизация на Joomla! – настройка на SEO URL адреси, добавяне на sitemap, OnPage оптимизация на ниво страница и на ниво уеб сайт. Тънкости за оптимизация на бързината на Джумла!
  16. Видове мобилни версии за уеб сайт - основни принципи, предимства и недостатъци. Responsive design и media queries (адаптивен дизайн за мобилни устройства).
  17. Най-бързите и ефективни начини за създаване на професионални уеб сайтове с Джумла и УърдПрес. Инсталация на quick start пакети и модификация, създаване на пълен бекъп на ваш сайт и създаване на собствен quick start пакет.
  18. Как бързо да вдигнете бързодействието на сайта си: как да подобрите скоростта му на зареждане и да намалите товара върху сървъра (и сумите които плащате за хостинг).
  19. Как се организира структурата на сайт и запълване със съдържание. Какво съдържание се котира и кое не, как да пишете текстове за интернет. Как да класирате сайта си по-високо в търсачките (SEO)? Кои са най-важните параметри на алгоритъма на Google?

Курсистите получават безплатно следните бонуси - PDF електронни книги:

  1. Joomla beginners guide Ebook.
  2. "WordPress: The Missing Manual, 2nd Edition" от Matthew MacDonald.
  3. Електронна книга "CSS Quick Syntax Reference" от Mikael Olsson.
  4. Електронна книга "HTML and CSS: Design and Build Websites" - от Jon Duckett, книгата е Номер 1 бестселър в категория web design!

Купете електронна книга от Амазон с до 20% отстъпка от банера отдолу:

Amazon Books

Други Бонуси за участниците в курса:

  • Курсистите получават Всички учебни материали във вид на презентации - PDF файлове.
  • Всеки курсист ще получи бонус по до три избрани от него премиум темплейта от висок ценови клас (на стойност 29-50 USD всеки).
ЗА ЗАПИСВАНЕ и запитвания: тел. 0898 615736 (Vivacom) или бутона "ПОРЪЧАЙ" отдолу. Запишете се сега, местата са ограничени! Важно! Ако мислите, че имате интерес само към определени лекции, можете да се запишете само за половината лекции на курса, само за избрани от вас ТРИ лекции и ще платите половината сума.

Поръчай

Кои сме ние - За 3D Уеб дизайн:

Тук можете да се запознаете с екипът на нашата уебдизайн фирма, а тук с нашите клиенти.

Снимки от IT курса ни и от други курсове в София с наше участие

Снимките от последния курс в Google Plus. Отзиви от курса ни можете да прочетете тук, тук и тук.

За единадесет години сме обучили професионално над 540 напълно неподготвени технически хора, ще научим и вас :)

Автор: 3D Web Design.
Адрес: ул. Панайот Волов 25, 1527, София, България
. Телефон: +359898615736

Публикуван в Уеб дизайн услуги - Курсове